2014-2015 Sonbahar-Kış Ayakkabı Modelleri

2014-2015 Sonbahar-Kış Ayakkabı Modelleri
27 Ağustos 2014 tarihinde eklendi, 3.160 kez okundu.

Önceki yazılarımızda etek, çanta modelleri üzerine güzel bilgiler ve galeriler düzenledik. Şimdi kombinlerinizin en önemli parçalarından olan ayakkabı trendlerine göz atacağız. Ayakkabı markaları 2014-2015 sonbahar-kış ayakkabı modelleri kataloglarını yayınladı. Henüz mağazalarda rahat bulmanız mümkün olmasa bile internet ortamından temin etmeniz mümkün ve kataloglardan sipariş verebilirsiniz.

Kombinlerin vazgeçilmezi, zeminde olsa da en dikkat çekici parçası, kadınların göz kamaştırıcı tutkusu ayakkabı modelleri yepyeni stilleri ve trendleri ile önümüzde ki sezona damgasını vurmaya hazır gözüküyor. İsterseniz başlık başlık ayakkabıların yeni sezonda trendlerine ve ardından galerimize göz atalım.

Topuklu Ayakkabı Modelleri

Yeni sezonda tabi ki yerini ve önemini koruyacak olan topuklu ayakkabılar hem gündüz hemde gece kullanımına uygun olarak bayanların beğenisine hazır. Siyah ağırlıkta olmak üzere her renk tonundan ve desenlerden temin edebileceğiniz topuklu ayakkabılar, şık deri görünümleri, bazı modellerde üzerine yerleştirilen  iskambil desenleri ile, yahut baş veya topuk kısmından ve yanlardan açılan ufak pencereleri ile karşımıza çıkıyor. Burnu açık modeller ise ayakkabı stiline farklı bir eğlence katıyor.

Kalın Topuklu Ayakkabılar

Aslında kalın topukların son bir kaç sezonda öne çıkmaya başladığını söyleyebiliriz. Bayanların rahat yürüyüşü ile tercih ettikleri kalın topuklar birbirinden şık tasarımları ile kalın ama şık gözükmeyi başardıkları için yeni sezon ayakkabı satışlarında gayet iddialı!

Düz Ayakkabılar

Rahatına düşkün bayanların serbest giyim tarzlarına ayak uydurmak için tasarlanan bu düz ve spor ayakkabılar şıklığı bir kenara bırakmamak için birbirinden eğlenceli tasarımları ile bayanları etkilemeyi başarıyor. Üzeri boncuklarla ve parlak taşlarla süslenmiş spor ayakkabılara ve babetlere bayanların rağbet etmediğini söylemek mümkün değil. Yeni sezonda Dolce&Gabbana markasının tasarımları oldukça ilgi görecek gibi gözükmekte.

Platform-Wedge Topuklu Ayakkabı Modelleri

Hantal görünümlerine rağmen tasarımları ile şıklığı yakalayan platform topuklara yeni sezonda çokça rastlayacağız. Yüksekliği seven bayanlar için onlarca model vitrinlerde yerini alacak. Daha çok feminen bir stil oluşturan platform topuklar abartılı modelleri ve küçük ayrıntıları ile dikkatleri çekmeye çalışacak. Spor ve rahat olması yönü ile de ayakkabıda  kullanış rahatlığına önem veren bayanları etkilemeyi ihmal etmeyecek.

Yeni sezon ayakkabı modelleri yukarı da saydığımız çeşitleri ve özellikleri ile beraber galerimizde inceleyeceğiniz gibi oldukça başarılı tasarımları ile ayakkabı dolabınızı süslemeye aday. Karar vermekte zorlanacağınız modelleri beğeninize sunuyoruz.

2014-2015 Ayakkabı Modelleri

Etiketler:

WordPress › Hata