2016 – 2017 Sonbahar / Kış Ayakkabı Trendleri

2016 – 2017 Sonbahar / Kış Ayakkabı Trendleri
12 Ekim 2016 tarihinde eklendi, 2.001 kez okundu.

2016’nın sonlarına yaklaşmış bulunuyoruz. Tabi bizi soğuk kış günleri bekliyoruz. Durum böyle olunca en trend ayakkabı modelleri merak edilmez olur mu? Bu sezonun gözde parçaları ortaya çıktı. Sonbahar ve kış aylarında yeni sezon ayakkabı modelleri baya kabarık bir liste ile karşımızda. İster trend deyin ister moda çılgınlığı ama bu modelleri görünce sizde oldukça aşıracaksınız. Bir birinden şık ayakkabı modellerin yanı sıra bir birinden sıra dışı ayakkabı modelleri sizi şok edebilir. E moda eski sezonların devretmesi olarak da algılanabilir. Tabi bu sezonda eski trendlerden etkilenmiş ve ayakkabı modelleri buna göre şekil almış diyebiliriz.

Belki de annemizin eski ayakkabılarına göz atarak bugün kü sezon parçaları ile karşılaşabiliriz. Hadi bu sezon annemizin ayakkabılarını gün yüzüne çıkarma zamanı geldi. Sizde bu yıl abiye modelleriniz ile bir birinden şık kombinleri yeni sezon ayakkabı modelleri ile yapacaksınız.

Bu sezon ayakkabı dolabınızda geniş bir yer açın çünkü ayakkabı listesi oldukça kabarık. Sıra dışı modeller her zaman aynı tarzı yaşamak istemeyen ve herkesten farklı bir tarza sahip olmak isteyenler için vitrinlerde yerini almaya başladı. Bu yıl sizde yeni ayakkabılar alak istiyorsanız kesinlikle listeye bir göz atmalısınız. Ayakkabı modelleri için galeriye bakarak sizde kendi tarzınızın ayakkabıları bu sezon nasıl şekil almış görebilirsiniz.

Gelin birlikte bu listeye bir göz atalım;

  1. Sivri burun ayakkabı modelleri
  2. Burnu açık ayakkabılar
  3. Bant aksesuarlı ayakkabı modelleri
  4. Toka aksesuarlı ayakkabılar
  5. Ayakkabı içinden giyilen çoraplar
  6. Bağcıklı ayakkabı modelleri
  7. Bilekten bağlamalı ayakkabılar
  8. Süet ayakkabı modelleri
  9. Kadife ayakkabılar
  10. Payet desenli ayakkabılar
  11. Yılan derisi ayakkabılar
  12. Tüy aksesuarlı ayakkabı
  13. Platformlu ayakkabı
  14. Topuğu kısa ayakkabılar

Ve daha sayamadığımı birçok ayakkabı modeli sizi bekliyor.

Etiketler:

WordPress › Hata