2016 Gelin Aksesuarları Modası

2016 Gelin Aksesuarları Modası
1 Nisan 2016 tarihinde eklendi, 2.330 kez okundu.

Gelin olmak ve gelinlik giymek belki de hemen her genç kızın en büyük hayalleri arasında geçmektedir. Hal böyle olunca bütün modacılar gelinlik yanındaki aksesuarların daha da dikkat çekici olmasının gerekliliğine dikkat çekmiştir.

Gelin aksesuarları genel olarak gelin çiçeği, gelin tacı, gelin çantası ve gelin ayakkabısı olarak bilinse de artık yeni dönem gelinleri özellikle de 2016 yılında olmak üzere pek çok farklı aksesuar istemektedir. İlk önce papatya ya da farklı çiçeklerden yapılan gelin tacı ya da tokaları oldukça ilgi görmektedir.

Bunlardan farklı olarak gelinlik kollarına yapılan işlemeler, ellere takılan gelinlik eldiveni ve kola takılan beyaz ya da süslü, işlemeli kolluklar çok önde gelen aksesuarlardır. Eskiden kalma olarak yeniden moda olan fötr şapkalar tüllerle kaplı olarak gelinlerin çok dikkatini çeken birer aksesuardır.

Gelinlikle Kullanılan Aksesuarlar

Yepyeni başka bir akım olarak da ayakkabı yerine kullanılan iplerle ve çiçeklerle süslenmiş yazın kullanılabilecek birçok farklı renkte de yapılabilen gelin aksesuarları birçok kadının oldukça ilgisini çeken farklı bir detay olmaktadır.

Seçim yaptığınız gelinlik ve aksesuarları mutlaka mevsimine uygun tercih edilmelidir. Kışın özellikle de soğuk mevsimlerde beyaz ve oldukça şık kürkler ve aynı zamanda sizin daha güzel bir gelin olmanızda fayda sağlayacaktır.

Eğer yaz gelini olmayı düşünüyorsanız mutlaka straplez tarzı gelinlikler gelin aksesuarları ile kombinlenebilecek oldukça güzel bir gelin olmanızı sağlayacaktır. Mutlaka gelinlik aksesuarlarını mevsime ve gelinliğe uygun olan olarak tercih etmelisiniz.

Biliyorsunuz ki her geçen gün değişik gelinlik modellerinin yanı sıra değişik aksesuar modelleri de çıkıyor. Sizde bu yıl evlilik planları kuruyorsanız kesinlikle bu aksesuar modelleri ile gelinliğinizi daha şık hale getirebilirsiniz.

Etiketler:

WordPress › Hata