2016 Tesettür Tunik Modelleri

2016 Tesettür Tunik Modelleri
31 Aralık 2015 tarihinde eklendi, 2.297 kez okundu.

Tesettürlü bayanlar 2016 yılında da kıyafet konusunda oldukça rahat edecek. Tesettürlü bir bayan kıyafet dolabının karşısına geçip ne giyinsem diye düşüneceği günleri unutacak. Artık kıyafet konusunda zorluk çekmeyen tesettürlü bayanlar, şıklığından hiçbir zaman ödün vermiyor. Tesettür kıyafetlerinden bir tanesi de tunik modelleri oluyor. Pantolonların üzerinden bir birinden değişik tunik modelleri bu yılda tüm bayanların gözdesi haline gelecek. Peki, sizde kıyafet dolabınızda bu yıl tuniklere yer vermek istemez misiniz?

2016 yılında nasıl kombinler hazırlanmalı? Tesettürlü bir bayan kombin yaparken nelere dikkat etmeli? İlk önce örtülü bir bayan kıyafet seçimi yaparken vücut hatlarını belli etmeyen kıyafetler seçmeye özen göstermesi gerekiyor. Bu nedenle kıyafetlerin ya bol ya da üzerinden tekrar kapatacak bir şeyler giyilmesinde fayda var. Tunik modelleri tesettürlü bayanların en büyük yardımcılarından sadece bir tanesi oluyor. Değişik modelleri ve ünlü modacıların elinden çıkan tasarımları ile sizin de kıyafet dolabınızda yer alıyor. Peki, tunik nasıl giyilmeli? Tunik genel olarak belden aşağıya kadar uzun bazen de diz kapağına kadar olan bluz modelleridir. Bu modeller genel olarak etek değil de pantolon ile giyilmesi gerekiyor. bu nedenle kıyafete uygun pantolon modelleri seçmenizde fayda var.

Tunik modelleri seçimi yaparken bu yılın trend renklerinden sizin teninize en uygun rengi seçerek başlayabilirsiniz. Böylece daha şık bir görünüm elde etmiş olacaksınız. Tunik modeline göre takı ve aksesuar seçimleri yapabilir, tuniğinizi daha gösterişli hale getirebilirsiniz. Sizde 2016 yılında hem rahat hem de oldukça şık şekilde hazırlanmış olan tunik modellerine göz atabilir, kıyafet dolabınızda bu modellere yer verebilirsiniz. 2016 yılında tunik modelleri ile şıklığınızı yansıtın.

Etiketler:

WordPress › Hata