2017 En Trend Ceket Kombinleri

2017 En Trend Ceket Kombinleri
14 Nisan 2017 tarihinde eklendi, 1.423 kez okundu.

Güneş tüm yurt genelinde yüzünü gösterip bahar havası ile ortalığı serinletirken kabanlar, montlar ile de çoktan vedalaşıldı. Kalın kabanların, montların, pardüselerin yerini yeni sezonda birbirinden şık ceket modelleri almaya başladı.

2017 bahar sezonunda her kombinin bir parçası haline gelen ceketler, birbirinden şık modelleri ile bayanların seçim yapmasını oldukça zorlaştıracak gibi… Günlük kombin ve davetlerde ceket kullanımını en şık, en alımlı ve en trend hale getiren sezonun trend kombinleri, bayanlara seçim yapmasında da büyük katkı sağlamakta.

Yeni Sezon Ceket Modelleri

Yeni sezon parçalarla birlikte vitrinlerde ceket modelleri de yerini aldı. Her bahar sezonunun olmazsa olmazı ve moda dünyasının eskimeye parçası kot ceketler, yine vitrinlerde! Bu sezon kot ceketlerde yama ve rozetler hakim. Günlük kombinlerinizde tercih edeceğiniz kot ceket modellerini esprili rozetler ile süsleyerek eğlenceli, günlük kombinler oluşturabilirsiniz.

Ofis şıklığı veya davetler içinse blazer ceketler bu sezonda geçerliliğini korumakta. Kot pantolonlar, kumaş pantolonlar, etekler, elbiseler ile kombin edebileceğiniz blazer ceket de bu sezon tam bir kurtarıcı parça görevini üstlendi. Bahar sezonu için şık ve iddialı bir blazer ceket modelleri için gardolapta yer açmakta fayda var.

Ceket Kombin Önerileri

Ceketlerinizi en doğru şekilde nasıl kombinleyeceğiniz konusunda kararsız kalıyor ve zorlanıyorsanız sezonun gözde ceket kombinlerinden yardım alabilir, stilinize uygulayabilirsiniz. Spor şık bir kombin oluşturmak istiyorsanız Jean pantolon, bluz kombinlerinizi blazer ceket ve topuklu ayakkabılarınızla tamamlayabilirsiniz.

Sokak modasına uygun salaş, spor ve rahat bir kombin içince dökümlü etnik desenli pantolonların üzerine alacağınız bir kot ceket işinizi görecektir. Aynı zamanda ofis kombinlerinde ceketlerinizi şık kalem etekler ile kombinleyebilir, sezonun trendlerinden çiçekli elbiseleri de ceketler ile bir araya getirebilirsiniz.

Etiketler:

WordPress › Hata