2017 En Trend Mayo Modelleri

2017 En Trend Mayo Modelleri
2 Temmuz 2017 tarihinde eklendi, 1.342 kez okundu.

Yaz modası denildiğinde gardolap ve valizlerin olmazsa olmazı, mayolar. Yazın sıcak günlerini serin sularda geçirmeyi hayal eden kadınlar için plaj modası trendleri büyük önem taşıyor. Şıklığını sahilde, havuz kenarında dahi korumak isteyen bakımlı kadınlar, plajda güzel görünmek, modayı takip eden yanını konuşturmak için sezonun en trend mayo modellerini merak ediyor.

2017 yılının sıcak yaz günleri geldi çattı. Yazın başlaması ile birlikte plaj modası trendleri de yavaş yavaş belli olmaya başladı. Dünyaca ünlü markaların tasarladığı mayo tasarımlarına bakıldığında bu yaz oldukça renkli ve bol desenli geçeceğe benziyor.

Yeni Sezon Mayo Modelleri

Her bütçeye uygun mayo modelleri, uygun fiyatlarının yanı sıra dünya modasını takip ettiğini yansıtan desenleri ile de gözleri dolduruyor. Sezonun trend mayo modelleri arasında en çok, tropikal desenler görünüyor. Rengarenk mayo modellerinde plaj modasına hareket kazandıracak puantiye, fırfır, kare desenleri de sıklıkla kullanılıyor.

Yeni sezonda plaj modası trendleri arasında her tarza uygun mayo modeli bulmak mümkün. Tercihini mayodan mı yoksa bikiniden mi yana kullanacağını bilemeyen kadınlar içinse hem mayo hem bikini andıran modeller sunuluyor.

En Popüler Mayo Modelleri

Şıklıkta birbirleri ile yarışan mayo modelleri, kadınların tercih yapmasını daha da zorlaştırıyor. Sezonun ön plana çıkan modelleri arasında özellikle desenli mayo modelleri yer alıyor. İster ipli, ister spor, ister yüksek bel mayo tercih edin. Sezon trendlerine uygun bir mayo almak istiyorsanız mutlaka desenlere bol yer veren bir modelde karar kılın.

Mayo modelleri arasında çekici görünmeyi seven, iddialı ve cesur kadınlar ise derin V dekolteli, ipli modeller ön plana çıkıyor. Sadece yanlarda değil, mayo modellerinde önü tamamen ipli modeller de büyük ilgi görüyor.

Etiketler:

WordPress › Hata