2017 Gelinlik Modelleri Neler?

2017 Gelinlik Modelleri Neler?
22 Kasım 2016 tarihinde eklendi, 2.492 kez okundu.

2017 yılının başlarından itibaren gelinlik modelleri büyük bir değişime uğrayacak. Daha önceki yıllarda gelinlik modelleri üzerinde yapılan birçok çalışmada, gelinlik modellerinin sürekli kendini tekrar ettiği ve modellerin birbirine benzetilerek tasarımların ortaya çıkartıldığı gelinlik tasarımcıları tarafından söylenenler arasında.

Gelinliklerde kullanılan parlak satenlerin ve sadece çok açık renklerin değiştirilerek 2017 yılında çok farklı tasarımlarla karşımıza çıkacağı sanılıyor. 2017 yılında gelin olacaklar için uçuk pembe, kırmızının en açık tonu, kahverenginin açık tonlarında gelinlikler bile tasarlanabilecek.

Görüntü kalitesi beyaz gelinlikler kadar güzel olacak olan bu renkli gelinliklerde kabarık etek modelleri de tarihe karışacak gibi görünüyor. Kabarık eteklerin olmayacağına çok fazla takılmayın kabarık etekler hakkında 2017 gelinlik tasarımları hakkında iyi düşünmeyen gelinlik tasarımcıları gerçekten göz dolduracak duvak modellerine takılmış durumda.

Beyazdaki Sadelik Tüm Renklere Taşınacak

Gelinlik modelleri çok eski zamanlardan beri beyaz yapılmasındaki temizlik ve duruluk düşüncesi diğer renklere de modelleri itibari ile yansıtılacak. Zaten çok koyu renk kullanılamayacak olan gelinliklerin aksesuarları da gelinlik renklerine uydurulacak.

Tabii isteyen gelin adayları gelinliklerini beyaz veya beyaza yakın krem renkleri tonlarında alabilecekler. Fakat beyaz gelinliklerin bazılarında uygulanacak olan aksesuarlarda hafif renklerin de kullanılmasını tercih eden gelinler de olabilecek.

Hiçbir Gelinlik Renginde Gözünüz Kalmasın!

Klasik bir şekilde beyaz giymek isteyen gelin adayları gelinlik modelleri içinden pembe ve kırmızı renkteki gelinlikleri de beğenebilirler. Sakın bu renkteki gelinliklerde gözünüz kalmasın…

Çünkü gelinlik tasarımcıları bu renkteki gelinlikleri daha sade bir hale sokarak sözleriniz, nişanlarınız ve kına geceleriniz için sizler için hazırlayabiliyor. Görüntü kalitesi hususunda aynı gelinlik gibi hissedebileceğiniz bu gelinlikleri rahatlıkla sözlerinizde, nişanlarınızda ve kına gecelerinizde giyerek boy gösterebilirsiniz.

Etiketler:

WordPress › Hata