2017 Straplez Gelinlik Modelleri

2017 Straplez Gelinlik Modelleri
22 Mart 2017 tarihinde eklendi, 3.728 kez okundu.

Gelinlik sadece bir kıyafet denilip geçilemeyecek kadar özel bir tasarımdır. Gelinlik kıyafet değil hayallerinizin gerçek olduğunun somut bir göstergesidir. Böyle özel bir tasarımı, özel kılan detaylar vardır. Bunlardan biri olan straplez gelinlikler hem gelinliğin hem de sizin güzelliğinizi ortaya koyacak ve tam anlamıyla bir prenses gibi hissetmenizi sağlayacak. Prenses demişken, prenses model gelinliklerin straplez hali de çok şık, çok zarif adına yaraşır bir hale bürünmenizi gecenin büyüsüyle sarhoş olmanızı sağlayacak cinsten.

Straplez Gelinliklerin “Bohem”leşmesi

Modanın adeta evrim geçirdiği 2017 yılında hemen hemen her konuda eski yeni birbirine girmiş, ortaya karışık harmanlanmış bir moda türemiştir. Bohem tarz da bu harmanlanmanın bir ürünüdür. Straplez gelinlikler de boham tarzla yorumlanarak ortaya renklisinden, soyutuna, bir çok yeni akım ürünü ortaya çıkmıştır.

Bohem tarz straplez gelinlikler, eskisi kadar kabarık ya da eskisi kadar allı tüllü olmasa da yeni bir akım oluşturacak ve geleceğin modasının temellerinin bir belirtisi olduğu da aşikar.

İlk bakışta alışkanlıklarımızdan farklı gelse de zamanla alışacağımız ve hoşumuza gidebilecek olan hayal ürünü bu tasarımlar önümüzdeki sezonlarda da oldukça önümüze çıkacak.

Farklı Formlarda Straplez Gelinlikler

Gelinlik konusu genç kızların hayallerinde canlandığı kadar tasarımcıların hayallerini de fazlasıyla meşgul etmektedir. Bu kadar üzerine hayaller kurulan, düşünülen gelinlikler bu yüzden belki binlerce farklı çeşitte tasarlanmaktadır. Straplez gelinlikler de  balık formundan metrelerce kuyruğu olanına kadar bir çok farklı çeşidi bulunmaktadır. Size düşen hayallerinizi vücudunuzu tanıyarak kurup, size en uygun gelinliği bulup o muhteşem gecenin en güzel, en özel kızı olmayı başarmak. Günlerce araştırma yaptığınız, günlerce gezdiğiniz aradığınız o muhteşem  gelinlikle buluşup, hayallerinize kavuşmanız dileğiyle…

Etiketler:

WordPress › Hata